WAT WE DOEN

Zet in op de toekomst en krijg meer grip op deze tijd.

Zeitgeist Trendsessie

Zeitgeist is een speciale heisessie voor midden en hoger management. Zet in op de toekomst en krijg meer grip op deze tijd. De urgentie om vooruit te denken is nu groter dan ooit. Om dat goed onder de knie te krijgen, moet je eerst goed begrijpen wat er nu speelt, waarom dat speelt en welke richting het op kan gaan.

Looproutes en mondkapjes zijn het nieuwe normaal. De anderhalvemeter samenleving is pas net ontstaan en verandert in rap tempo. Het lijkt misschien ineens allemaal heel anders, maar in de kern valt dat wel mee.

Het klopt dat sommige dingen ineens veel sneller zijn gegaan terwijl andere zaken achterop blijven. Maar de urgentie om vooruit te denken is groter dan ooit.

En laten wij nou juist daar goed in zijn. In het vertalen van huidige signalen naar toekomstscenario’s, toegespitst op jouw bedrijf en branche.

Meer info? Boek een vrijblijvende call of download hier het uitgebreide document over de Zeitgeist sessie aan.

the art of looking sideways

Inspiratie op maat

Trendlezingen

Onze trendlezingen brengen je op een inspirerende en snelle manier op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Altijd met als doel te informeren en inspireren. Wat speelt er nu? Wat gaat er de komende jaren belangrijk worden? En hoe kan je dit meenemen in je eigen strategie en ontwikkeling?

Op dit moment bieden wij de volgende lezingen aan:

  • Next Level Travel: reizen is geen hobby meer (over nomads, reizen met impact en de untourist)
  • Silver generation – vergrijzing is hot! (over de pittig belegen oudere doelgroep)
  • In Your Wildest Dreams – sleep in a sleepless society (over de toekomst van slaap)
  • Escapisme: ontsnappen uit het alledaagse leven door stress (over zomerfomo, apenkooien voor volwassenen en retraites)
  • Hallelujah Healthy: gezondheid is een religie (over de nieuwe rituelen van gezond zijn)
  • Meaningfull Business: betekenis geven aan je bedrijf (over de échte toegevoegde waarde van bedrijven)

Overige onderwerpen op aanvraag.

Leuk die trends, maar wat kan ik er nou eigenlijk mee?

Trendbootcamp voor creatieve professionals

Je weet dat je er zoveel mee zou kunnen. Met een goed overzicht van de huidige en opkomende trends. Je ziet of leest zelf ook wel eens wat waarvan je denkt; daar zou ik wat mee kunnen doen!

Maar hoe dan? Hoe kan je nu onderscheiden wat belangrijk is en wat niet? Op welke manier kan je die trends toepassen zodat ze je product of dienst verbeteren?

Het mooie is; dat kan je leren! Leren kijken, categoriseren en leren toepassen.

In het trendbootcamp praten we je in 1 dag bij over de belangrijkste trends van nu en hoe deze van toepassing zijn op jouw functie en binnen jouw bedrijf. Zo heb je altijd alle kennis in huis om futureproof te zijn. Klik hier voor meer informatie, om je in te schrijven of voor een overzicht van de beschikbare data.

Als je liever hap-snap wat trendsignaleringen ontvangt

Trendbites

Te druk om bij te houden wat er allemaal speelt?

Door middel van een custom-made nieuwsbrief of compact trendrapport blijf je regelmatig op de hoogte van trends die voor jouw sector van belang zijn. Zo blijf je op de hoogte van belangrijke ontwikkeling om jouw bedrijf up to date te houden. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw persoonlijke trendberichten.

Liever eerst even kijken hoe de gratis variant van de trendbites eruit ziet? Schrijf je hier in!

LAATSTE

trendwoorden

FAMPING.

FAMPING.

Veel festivals hebben een nieuwe doelgroep ontdekt, het gezin! Er worden speciale activiteiten georganiseerd. En een deel van de camping wordt vaak speciaal afgezet voor families.

Lees meer
VERTHUIZEN.

VERTHUIZEN.

De prijzen van woningen zijn enorm gestegen en er zijn minder woningen beschikbaar. Wat doe je dan? Je interieur aanpakken zodat het toch voelt alsof je een nieuw huis hebt. Je gaat in je eigen huis verhuizen. Voor de interieurbranche een mooie kans om dit te omarmen.

Lees meer
UNTOURIST.

UNTOURIST.

Niemand wil meer een echte toerist zijn, alleen maar consumeren en verder niets. Nee we willen onderdeel zijn van onze bestemming, een positieve bijdrage leveren en dingen zien die 'gewone' toeristen niet zien. Zodat we thuis kunnen komen en zeggen dat we de stad/land...

Lees meer